Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ... ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΤΟ (ΡΗΟΤΟ)


Ο Φελίπε Πάρντο αναγκάστηκε να δώσει... εξηγήσεις μετά από λεκτική επίθεση που δέχθηκε στα social media για μία φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα του στην Ακρόπολη!

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν μαζί με τη γυναίκα του στο μουσείο της Ακρόπολης σε αυτή την φωτογραφία και με αφορμή το ματς που προηγήθηκε με την ΑΕΛ και ας ήταν ο ίδιος εκτός αποστολής, κάποιοι το πήραν... στραβά και του έγραψαν άκρως επιθετικά post στο Facebook.

«Πρώτα από όλα, αυτή είναι μια παλιά φωτογραφία. Είμαι επαγγελματίας και κάνω το καλύτερο στο γήπεδο. Στηρίζω την ομάδα και ακόμα και αν δεν ταξιδεύω μαζί της, αυτή η απόφαση δεν είναι δική μου. Δεύτερον, η οικογένειά μου είναι η μεγαλύτερη στήριξη και για αυτό είναι επίσης η ζωή μου», σχολίασε σε νέο ποστάρισμα ο Φελίπε Πάρντο.Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :