Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΔΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ... ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Στην Κρήτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου από την Παρασκευή (23/9) μέχρι και την Κυριακή (25/9) θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης ξεκινάει την Παρασκευή με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Ερυθρού Αστέρα, της Εφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Οι ερυθρόλευκοι, βρίσκονται ήδη από σήμερα στο Ηράκλειο και θα προπονούνται στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το τουρνουά, ενώ η επιστροφή τους αναμένεται να γίνει στις 26 του μήνα.

Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (23/09) τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο άλλος αγώνας θα είναι ανάμεσα στις άλλες δύο ομάδες του τουρνουά.

Την Κυριακή (25/09) οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Εφές και Χάποελ αναλόγως με το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα.

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα κοντραριστούν στις 20:30, ενώ οι ηττημένοι στις 18:00.

Μετά την επιστροφή τους στη βάση τους στις 26 του μήνα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν δύο τελευταία φιλικά κόντρα στην Γαλατασαράι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :