Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΕΪΜΑΡ!


Εκπρόσωπος του Νεϊμάρ αποκαλύπτει τα... τρελά ποσά που προσέφεραν στον Βραζιλιάνο αστέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αποσπάσουν το πολυπόθητο... «ναι» του!

Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα αναμένεται να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2021.

Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι, η Παρί έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κάνει τον παίκτη να... μετακομίσει στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Βάγκνερ Ριμπέιρο, οι Άραβες της ομάδας του Παρισιού πρόσφεραν στον παίκτη συμβόλαιο ύψους 40.000.000 ευρώ τον χρόνο (!), ενώ οι Καταλανοί θα έβαζαν στα ταμεία τους, από το buyout, 190.000.000 ευρώ! Και ναι, αν τελικά τα κατάφερναν να αποσπάσουν το «ΟΚ» του Βραζιλιάνου, τότε τη μεταγραφή του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα την ξεχνούσαν όλοι... πολύ, πολύ γρήγορα.

O 24χρονος πάντως προτίμησε να παίζει στο πλευρό των Μέσι-Σουάρες, διότι, το χρήμα πολλοί μίσησαν, τη δόξα ...ουδείς, ως γνωστόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :