Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ... ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1

Τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς ανάλογη ατυχία είχε ο Θρύλος με τον ΑΠΟΕΛ και γνώρισε άδικη ήττα με 1-0.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Το ματς του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League αποτελεί μία απόδειξη για το παραπάνω.

Ο Θρύλος ηττήθηκε με 1-0 σ’ ένα ματς που είχε τρία δοκάρια και πάμπολλες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Την ίδια στιγμή ο αντίπαλός του έβαλε γκολ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού, μόλις στο 10’, και από το σημείο εκείνο και έπειτα αρκέστηκε να αμύνεται ώστε να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Ό,τι και να πει κανείς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι λίγο. Ο Ολυμπιακός ήταν ασύγκριτα καλύτερος από τον αντίπαλό του αλλά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους 3β. που τον φέρνουν μόνο πρώτο στον όμιλο.

Ο προπονητής μας, Πάουλο Μπέντο, παρέταξε την ομάδα με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Μποτία. Ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι με τις ανασταλτικές υπευθυνότητες και ο Φορτούνης μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο. Στα άκρα βρέθηκαν οι Σεμπά και Μάριν και στην επίθεση προωθημένος ο Ιντέγε.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές και οι Ελιουνούσι, Καρντόσο και Μάρτινς.

Προφανώς και τίποτα δεν χάθηκε. Είναι μόλις η 2η αγωνιστική, υπολείπονται άλλες 4. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος για όλους. Ευκαιρίες να αποκαταστήσει την... τάξη ο Ολυμπιακός θα έχει αρκεί να είναι και πιο τυχερός, εκτός από καλός όπως ήταν σ’ αυτό το ματς.


Το «φιλμ» του αγώνα:
6’ Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας με τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έφυγε στην αντεπίθεση και επιχείρησε να σκοράρει με αριστερό φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ. Ο Βάτερμαν όμως απέκρουσε σε κόρνερ.
10’ Γκολ. Το 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ με κοντινή κεφαλιά του Σωτηρίου και ύστερα από σέντρα που έγινε από δεξία.
14’ Σέντρα-σουτ του Φιγκέιρας από δεξιά, για λίγο δεν προλαβαίνει να βάλει το κεφάλι ο Ιντέγε.
19’ Απίθανη ευκαιρία για τον Θρύλο. Ο Ντε Λα Μπέγια δέχθηκε έξοχη διαγώνια σέντρα στην πλάτη της άμυνας του ΑΠΟΕΛ όπου έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να σώσει ενστικτωδώς και με το δεξί πόδι ο Βάτερμαν.
20’ Οριζόντιο δοκάρι για τον Ολυμπιακό σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από αριστερά.
28’ Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Θρύλο. Ο Ιντέγε ξεφεύγει έξοχα από αριστερά και βγάζει έξοχη ασίστ στον Φορτούνη που κάνει το σουτ για να δει τη μπάλα να σταματάει σε πόδι αμυντικού.
35’ Και ξανά ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Δεξί σουτ του Μάριν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
48’ Νέο δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Σεμπά έκανε με το αριστερό φαλτσαριστή σέντρα-σουτ κι αφού η μπάλα πέρασε απ’ όλους κατέληξε στο απέναντι (αριστερό) δοκάρι.
66’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντε Λα Μπέγια να σεντράρει από αριστερά και τον Ιντέγε να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα προς το αριστερό παραθυράκι. Εκεί πετάχτηκε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ με τη μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν φύγει εκτός!
80’ Απίθανη ευκαιρία για τον Θρύλο με τον Μάρτινς να βγάζει καταπληκτική κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του ΑΠΟΕΛ όπου πετάχτηκε ο Ελιουνούσι και έκανε το αριστερό γυριστό για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
85’ Σέντρα του Ελιουνούσι από δεξιά ο Καρντόσο κάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
90+1’ Αριστερό συρτό σουτ του Μιλιβόγεβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (64’ Ελιουνούσι), Μάριν (78’ Καρντόσο), Καμπιάσο (78’ Μάρτινς), Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε.
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Λάγκο, Καρλάο, Μπερτόλιο (65’ Αρτυμάττας), Βινίσιους, Σωτηρίου, Μιλάνοβ, Μοράις, Μέρκης, Γιαννιώτας, Βάντερ (67’ Εφραίμ).

UEFA EUROPA LEAGUE 2016/17 – ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ - 2η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 0 - 1 * 29/9/2016 * 22.05
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: - / 10’ Σωτηρίου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Γκιλ (Πολωνία)
ΒΟΗΘΟΙ: Κονρ. Σάπελα (Πολωνία), Μ. Μπορκόφσκι (Πολωνία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 11’ Μποτία, 45+1’ Μάριν / 45’ Σωτηρίου, 88’ Εφραίμ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 20’ Φορτούνης, 48’ Σεμπά, 66' Ιντέγε / -

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :