Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε σε κυπριακό σταθμό για την ομάδα του, αλλά και τις ανανεώσεις των Πιέρου και Αρτυματά, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και πως στόχος του ΑΠΟΕΛ, είναι να στελεχώνουν την ομάδα παίκτες που προσφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις ανανεώσεις Πιέρου και Αρτυματά: Θέλουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν. Και οι δυο ποδοσφαιριστές μπορούν. Αποτελούν την αφρόκρεμα και είναι σε μια ηλικία που θα θέσουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Για αυτό ανανεώσαμε μέχρι το 2020. Είμαστε ικανοποιημένοι που απάντησαν θετικά.

Για τα θέματα του ΑΠΟΕΛ: Σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν η διαδικασία για ανανέωση συμβολαίων θα εξακολουθήσει να είναι ανοικτή. Πολιτική του ΑΠΟΕΛ είναι παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα θα παραμείνουν στο ρόστερ. Το ζητούμενο σε μια διαδικασία όπου έχουμε αρκετούς αγώνες μέχρι το τέλος του μήνα, είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε μια ομάδα που ξεκίνησε πιο νωρίς από τις υπόλοιπες. Μέσα από το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ κερδίζουμε αγώνες που δεν έχουμε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα δυο τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιήσαμε 20 ποδοσφαιριστές και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Για το ματς με την Ανόρθωση: Είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη σε μια παραδοσιακή αντίπαλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :