Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΜΠΙΡΤΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝ


Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο gazzetta.gr για την μέχρι τώρα, εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και τους Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς που κάνουν σπουδαία δουλειά.

Αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Ερυθρό Αστέρα (20:30) στην πιο δυνατή μέχρι τώρα, φιλική αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να... «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους αυτή την εποχή και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αντιμετωπίσουν ομάδες Euroleague.

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, για τη δυναμική του τουρνουά και για τα στοιχεια των Μπιρτς και Γκριν που είναι οι φετινές μεταγραφές.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά για την μέχρι τώρα κατάσταση της ομάδας, «τα πηγαίνουμε αρκετά καλά μέχρι τώρα. Ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος και απλά προσθέσαμε 2-3 παιδιά. Ακόμη στις προπονήσεις έχουμε καλά και κακά διαστήματα πάνω στα οποία δουλεύουμε, αλλά αυτό είναι λογικό αυτή την εποχή. Πρέπει να αποκτούμε σιγά σιγά συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Έχουμε κερδίσει όλα τα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά αυτά τα δύο που θα δώσουμε στην Κρήτη θα μας βοηθήσουν πολύ».

Ο Λοτζέσκι δήλωσε χαρούμενος για το τουρνουά στο Ηράκλειο αφού… «αντιμετωπίζουμε ομάδες Euroleague και σίγουρα αυτό θα μας βοηθήσει να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα . Επίσης θα διασκεδάσουμε. Ανυπομονούμε για αυτά τα δύο παιχνίδια».

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο καινούριων στην ομάδα (Μπιρτς και Γκριν) και τον τρόπο που ανταποκρίνονται μέχρι τώρα, «είναι διαφορετικό το παιχνίδι για αυτούς, ειδικά για τον Έρικ ο οποίος προέρχεται από το ΝΒΑ και πρέπει να προσαρμοστεί. Πρόκειται πάντως για πολύ καλό σκόρερ. Ο Κεμ είναι καλός ριμπάουντερ και φοβερός στα κοψίματα στην άμυνα. Θα βρουν σίγουρα τον τρόπο και σύντομα, ώστε να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε περισσότερα ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :