Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

«ΒΟΜΒΕΣ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ!


«Βόμβες» έριξε ο Ολυμπιακός για το... παρασκήνιο στους ορισμούς διαιτητών, προκειμένου να πληροφορηθεί ο κόσμος τι γίνεται στη διαιτησία και να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου με την προπαγάνδα των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η επίσημη θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τους ορισμούς διαιτητών, τους οποίους χαρακτηρίζει «κωμικοτραγικούς», είναι να φύγουν από το ποδόσφαιρο ο Βασάρας, η σύζυγός του Ντέπυ Κοξένογλου, ο Θωμάς Μητρόπουλος και οι… κολαούζοι τους. Παράλληλα αναφέρεται και στην ανικανότητα της ΕΠΟ την οποία θεωρεί υπεύθυνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και σημειώνει ότι το... «έχει μετατρέψει σε οίκο ανοχής».

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών:

«Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρομίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :