Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Το σκάουτινγκ της Γιουνγκ Μπόις από πλευράς Ολυμπιακού έχει... ολοκληρωθεί. Ο Μπέντο και οι συνεργάτες του μελέτησαν ένα-ένα τα ματς του καλοκαιριού με τις Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γκλάντμπαχ, ενώ πέρασαν από... “κόσκινο” και τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της στο ελβετικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα το 4-1 από την Γκρασχόπερς στη Ζυρίχη και το 2-1 επί της Λουκέρνης.

Το συμπέρασμα είναι λίγο – πολύ αναμενόμενο... Ούτως ή άλλως η γενικότερη ιδέα που είχε ο Μπέντο για την Γιουνγκ Μπόις ήταν ότι πρόκειται για μία ομάδα που είναι η χαρά του... “over” για τους φίλους του στοιχήματος. Μια ομάδα που σε κάθε ματς τα παίζει όλα για όλα, δίχως να υπολογίζει τους κινδύνους που εγκυμονούν για την εστία της. Σε όλα τα παιχνίδια πάει με 4-4-1-1 ή με 4-4-2. Κάπως έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί και το βράδυ της Πέμπτης (15/9, 20.00) κόντρα στον Ολυμπιακό. Με μία επιθετική γραμμή δηλαδή που είναι “διαβολεμένη” και με μία αμυντική λειτουργία που μοιάζει με... ελβετικό τυρί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Ο Μπέντο έχει εστιάσει στον Σέρβο εξτρέμ Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, στον Ιάπωνα Γιούγια Κούμπο που παίζει και ως “δεκάρι” και ως κρυφός φορ, αλλά και στον Γάλλο εξτρέμ (ενίοτε και επιτελικό χαφ) Γιορίκ Ραβέ. Αυτοί οι τρεις είναι που εκτιμάει ότι με την ταχύτητά τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο θα έχει να πει στους παίκτες του πολλά κατά την βιντεοθεραπεία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :