Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ... «ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ» ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!


Ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού επεδίωξε να ανυψώσει για τα καλά το ηθικό των συμπαικτών του.

Προφανώς και στο Ρέντη άπαντες είναι επικεντρωμένοι στον κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Βέροια στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα ξεκίνημα... πρωταθλητή!

Ένα αξιοσημείωτο της προπόνησης της Παρασκευής ήταν και πάλι η συμπεριφορά του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος θέλησε να... ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του ενόψει της σέντρας στην Super League, θυμίζοντας σε όλους το πόσο σημαντικά είναι τέτοια παιχνίδια και ειδικά στο "Ναό".

Εξάλλου με τον Καμπιάσο στο Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο ξέρει πως έχει έναν ακόμα... προπονητή στον αγωνιστικό χώρο. Έναν παίκτη που καθοδηγεί τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους και ειδικά σε δύσκολες στιγμές.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :