Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ... ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΕΑΛΙ (ΡΗΟΤΟ)


Η μέρα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος έφτασε για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την Βέροια στις 20:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι ερυθρόλευκοι ανυπομονούν για τη στιγμή που θα φτάσουν στο γήπεδο και θα αντικρίσουν τους οπαδούς του Θρύλου στην εξέδρα.

Ειδικά τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού που έχουν ακούσει για την... «καυτή» ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη χωρίς να την έχουν ζήσει ακόμα.

Ο Νίκολα Λεάλι είναι ένας από αυτούς και παρόλο που δεν αγωνίζεται ως βασικός κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Θρύλου, δείχνει πως είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και όποτε χρειαστεί θα… αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζονται τα πόδια του και το σορτσάκι το οποίο έχει πάνω το σήμα με τον δαφνοστεφανωμένο, με τον Ιταλό γκολκίπερ να δείχνει πως έχει μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :