Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΜΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... «ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE»


Ο Σεμπά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Νταμπλ, θέλοντας η ομάδα να επιστρέψει στο Champions League, ενώ για την Ευρώπη αρχικός στόχος είναι η πρόκριση στους «32» του Europa League.

Aναλυτικά όσα είπε ο Σεμπά στην εφημερίδα «Real News»

Για το ματς με την Γιουνγκ Μπόις: «Είναι καλό για εμάς που καταφέραμε και πήραμε τρεις βαθμούς από μία ομάδα με καλή έδρα. Ήταν δύσκολο και το γήπεδο, αλλά συνολικά κάναμε καλή δουλειά. Είναι καλή αρχή, γιατί τώρα έχουμε ματς στην έδρα μας και μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα για την πρόκριση στους "32"».

Γι΄ αυτό που άλλαξε στον Ολυμπιακό μετά το κακό ξεκίνημα: «Αρχίσαμε με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν δυνατό σοκ, αλλά έπρεπε να δούμε μπροστά. Καλό είναι τώρα να μη στεκόμαστε στο παρελθόν. Έγιναν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, δουλεύουμε καλά και πολύ με τον κ. Μπέντο και μπορούμε να αισιοδοξούμε. Εγώ από την ώρα που ήρθα στον Ολυμπιακό κατάλαβα πως είναι ομάδα με βαριά φανέλα, έχει πλούσια ιστορία, καλό όνομα στην Ευρώπη και πάνω σε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Ξεκινώντας από την Ευρώπη, στόχος μας είναι η πρόκριση στους "32" και σίγουρα κάτι πιο ψηλά από πέρυσι. Προτεραιότητα, πάντως, είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα για να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ως τότε έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Ένας-ένας οι στόχοι και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στο μέλλον».

Για τον ίδιο: «Μου αρέσει να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα. Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να δίνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα τα γκολ σού δίνουν ψυχολογία, ευχαριστούν τον κόσμο, αλλά ας κερδίζουμε και ας σκοράρει όποιος θέλει, καθώς η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δουλεύουμε καλά καθημερινά και οι επόμενοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι και να περιμένεις. Νομίζω πως αν είχε αρχίσει νωρίτερα το πρωτάθλημα θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση».

Για όσους θεωρούν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε. Εμείς κρινόμαστε από αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά και πάλι μας αμφισβήτησαν. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα τα καταφέρουμε»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :