Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!


Το UEFA Champions League κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και ο ΟΤΕ TV καλύπτει για μια ακόμη σεζόν τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Το UEFA Champions League κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και ο ΟΤΕ TV καλύπτει για μια ακόμη σεζόν τα παιχνίδια μεταξύ των καλύτερων ομάδων της ηπείρου.

Την Τρίτη 13/9 στις 21.45, μεταδίδονται τα Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ (ΟΤΕ SPORT 2HD), Μπαρτσελόνα-Σέλτικ (OTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (OTE SPORT 4HD), Μπάγερν Μονάχου-Ροστόφ (OTE SPORT 5HD), Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE SPORT 6HD), Ντιναμό Κιέβου-Νάπολι (OTE SPORT 7HD) και Μπενφίκα-Μπεσίκτας (OTE SPORT 8HD). Στις 20.00, στο OTE SPORT 2HD, ξεκινά η πρώτη εκπομπή “Champions League Show”, ενώ για να παρακολουθήσουμε όλα τα ματς, επιλέγουμε το OTE SPORT 1HD και την εκπομπή “UEFA Champions League, λεπτό προς λεπτό”.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :