Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΝ : ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ... ΞΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ EUROPA LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Μεταξύ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού που παρουσιάστηκαν και μίλησαν στις κάμερες, ήταν φυσικά και ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός χαφ που… έβγαλε μάτια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια, δείχνει πως περνάει πολύ ωραία στον Ολυμπιακό, δηλώνει χαρούμενος και θα ήθελε πολύ να κατακτήσει το... τρίτο Europa League της καριέρας του, φορώντας τα ερυθρόλευκηα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος μέσος:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου και αυτού του γκρουπ παικτών. Μπορώ να πω με σιγουριά πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω περηφάνια που θα φορώ αυτή τη φανέλα για τα επόμενα χρόνια. Έχω κατακτήσει δύο φορές το Europa League και θα ήταν ωραίο να το ξαναπετύχω, αλλά είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Πρέπει να ξεκινήσεις καλά και μετά μπορείς να προχωρήσεις. Ελπίζω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :