Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑ McLaren


Η Honda θέλει να αποφύγει την ποινή στη Σουζούκα και η McLaren βλέπει το ενδεχόμενο για αναβάθμιση του κινητήρα στη Μαλαισία.

Το πότε θα ακολουθήσει η επόμενη αναβάθμιση στον κινητήρα τσεκάρουν οι McLaren και Honda. Τόσο ο Φερνάντο Αλόνσο, όσο και ο Τζένσον Μπάτον, έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα στοιχεία στη μονάδα ισχύος τους και μία νέα αναβάθμιση θα φέρει ποινή, τη στιγμή που απομένουν ακόμα τρία τόκεν εξέλιξης.

Ωστόσο, οι Ιάπωνες θέλουν να αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενο να συμβεί στο... εντός έδρα Γκραν Πρι τους στη Σουζούκα. Γι' αυτό και σκέφτονται να προχωρήσουν στην αναβάθμιση στο προσεχές της Μαλαισίας. «Φέραμε έναν νέο κινητήρα στο Σπα κι εκείνη τη στιγμή θέλαμε εννιά αγώνες ακόμη, οπότε έπρεπε να φέρουμε άλλον έναν.

Αν μοιράσεις τους εννιά αγώνες, θα μπορούσε να γίνει στη Μαλαισία, στην Ιαπωνία ή στις ΗΠΑ. Δε θέλουμε να πάρουμε ποινή στη Σουζούκα, οπότε στη Μαλαισία κάνει αίσθηση. Ακόμα το συζητάμε με την ομάδα. Δε νομίζω ότι οι οπαδοί θα μας αφήσουν να πάρουμε ποινή στην Ιαπωνία, δε θα μου επιτραπεί να περπατήσω στην πίστα», είπε ο Γιουσούκε Χασεγκάβα, επικεφαλής της Honda σε θέματα της Formula1.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :