Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟN... ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!


Το όνομα του Κίγκαν Ντόλι αναμίχθηκε στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ξανά η ομάδα, όπως γράφει η ιστοσελίδα soccerladuma.co.za.

Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο επικοινώνησε με τον Στίβεν Πιέναρ, πρώην αρχηγό της Νοτίου Αφρικής και αφού συσχέτισε τις δηλώσεις του Πιέναρ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Θρύλος τον Ιανουάριο.

Όταν λοιπόν του είπαν αν ο Ντόλι θα ήταν καλό να πάει στην Ευρώπη, απάντησε. «Σαφώς! Αν είσαι 20 χρόνων και δεν παίζεις στην Ευρώπη, σε περίπτωση που είσαι 22-23 και σου παρουσιαστεί η ευκαιρία, καλό θα ήταν να την αρπάξεις! Θα είναι καλό για αυτό και θα είναι καλό για την Εθνική», ήταν τα λόγια του Πιέναρ για τον νεαρό εξτρέμ, που συνέχισε.

«Θα αναπτυχθεί και θα συνηθίσει το φυσικό και το τεχνικό μέρος του παιχνιδιού της Ευρώπης. Άρα, αυτός θα βελτιωθεί σαν παίκτης».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :