Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΤΟΝΑ Η NOVA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!


Τα... εμπόδια για την πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα είναι ακόμη πολλά και ένα από αυτά έχει να κάνει με τις ενστάσεις της Nova σχετικά με την αγωνιστική έναρξης!

Στην Super League μετά από σχετική συζήτηση αποφάσισαν το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά απ’ την 1η αγωνιστική, ενώ από την άλλη πλευρά η συνδρομητική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα των αγώνων επιθυμεί να... γίνει σέντρα από την 3η και να γίνουν στη διακοπή των Χριστουγέννων εμβόλιμα η 1η και η 2η.

Η Λίγκα κοινοποίησε την απόφασή της και η αντίδραση της συνδρομητικής πλατφόρμας ήταν... έντονη διαφωνία. Μάλιστα με επιστολή της η Nova ξεκαθαρίζει πως θα ενεργοποιήσει ρήτρα 5,6 εκ. ευρώ και επισημαίνει:

«Εφόσον δεν προβείτε στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στις 28 και 29/12/2016 και στις 4 και 5/1/2017, αντίστοιχα, θα ενεργοποιήσουμε την εις βάρος σας προβλεπόμενη στην περίπτωση Δ2 του άρθρου V Παρ. 6 της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης ποινική ρήτρα ύψους τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000) για καθένα από τους δεκαέξι (16) μη προσήκοντα διεξαχθέντες αγώνες της 1ης και της 2ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :