Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (PHOTOS)


Παρουσιάστηκε σήμερα (14/09) η ανανέωση της συνεργασίας Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ, με το ΣΚΡΑΤΣ να είναι ο μεγάλος χορηγός της ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Εκεί βρέθηκαν και οι πρωταγωνιστές των πρωταθλητών.

Η ανανέωση της συνεργασίας Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ είχε γνωστοποιηθεί από τον Αύγουστο, όμως, οι δύο μεριές παραχώρησαν σήμερα (14/09) κοινή Συνέντευξη Τύπου, για την επισημοποίηση της ανανέωσης.

Πιο αναλυτικά...

H Ελληνικά Λαχεία, εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, και η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασαν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ και το λογότυπο του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη συμπληρώσει πέντε χρόνια και είναι μια από τις μακροβιότερες στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Λαχεία, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ, δήλωσε «Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης η οποία στηρίζεται στην άψογη και αμοιβαία συνεργασία. Στους στρατηγικούς στόχους του ομίλου ΟΠΑΠ είναι η επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία. Η πολυετής και άριστη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα ότι η μεθοδικότητα και ο συνεπής σχεδιασμός είναι απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό και θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την πορεία του και να συνεχίσουμε αυτή την τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σχέση».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε «Είναι ιδιαίτερη τιμή η συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Ακόμα περισσότερο, αφού τα πέντε προηγούμενα χρόνια συνοδεύτηκαν με πολύ μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες. Η συνεργασία αυτή με τον ΟΠΑΠ και το ΣΚΡΑΤΣ, δεν μας έχει δώσει μόνο «τύχη στη στιγμή» αλλά και υποστήριξη κατά την διάρκεια όλων αυτών των επιτυχιών. Η μεγάλη μας προσπάθεια και η τύχη που πάντα χρειάζεται στον αθλητισμό, μας οδήγησαν στην κορυφή, όπου και στοχεύουμε να παραμείνουμε. Όπως πήγαμε δυνατά μέχρι τώρα με τον ΟΠΑΠ έτσι και θα συνεχίσουμε. Γιατί ο ΟΠΑΠ δεν είναι απλά μια κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού που συνεργάζεται με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης την τελευταία 8ετία».

Ο κος Σταυρόπουλος κλείνοντας την τοποθέτησή του, αναγνώρισε τη σημαντική στήριξη του ΟΠΑΠ στην ελληνική κοινωνία και τις δράσεις του στους τομείς της υγείας, του αθλητισμού και της απασχόλησης. Επίσης σημείωσε τη μεγάλη συνεισφορά του ομίλου ΟΠΑΠ στα προγράμματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκτός της αγωνιστικής ομάδας, καθώς ένα σημαντικό μέρος της χορηγίας εξυπηρετεί και τους στόχους του κοινωνικού της προγράμματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφέρθηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία και την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα, σημειώνοντας ότι αυτή βρίσκει την υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού. «Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή τα ερχόμενα χρόνια να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία και την ίδια προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε και πάλι όλους τους στόχους μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να διεκδικήσουμε και το Final 4, το πρωτάθλημα Ευρώπης και το κύπελλο Ελλάδος, ούτως ώστε όλοι οι χορηγοί και συνεργάτες μας να είναι περήφανοι για τη συνεργασία και τη σύνδεση τους μαζί μας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των παικτών της ομάδας, τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία. «Αυτή η μεγάλη διαχρονική σχέση που έχει η ομάδα μας με τον ΟΠΑΠ δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν οι διοικήσεις των δύο οργανισμών. Η αφοσίωση και ο σεβασμός είναι στοιχεία που μας διακατέχουν ως ομάδα και για αυτό το λόγο όλους τους υποστηρικτές μας και συνεργάτες μας τους θεωρούμε μέρος της προσπάθειάς μας, μιας προσπάθειας που κάνουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό σε όλη αυτή την πορεία μας να έχουμε δίπλα μας τον ΟΠΑΠ για να τα καταφέρουμε».

Στην παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας παρευρέθηκαν ακόμη οι παίκτες της ομάδας Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ντάνιελ Χάκετ, Βαγγέλης Μάντζαρης, Πάτρικ Γιανγκ καθώς και ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης και ο brand Manager της ομάδας Κίμων Σακόπουλος.


Ο Κώστας Παπανικολάου επεσήμανε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ για την συνεργασία που έχουμε μαζί του. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Σε κάθε μας προσπάθεια είναι στο πλευρό μας τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στις μεγάλες επιτυχίες μας... Η Ευρωλίγκα θα είναι δύσκολη και το πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για όλες τις ομάδες. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε πρέπει να προτρέχουμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Είναι πλέον στην φιλοσοφία της ομάδας του Ολυμπιακού αυτά τα χαρακτηριστικά. Σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε εξαιρετικά τώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες», ενώ όσον αφορά την απόδοσή του υποστήριξε 

«Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δούλεψα σκληρά σε ατομικό επίπεδο φέτος το καλοκαίρι. Δούλεψα αρκετά στο θέμα των αστραγάλων μου, σημείο στο οποίο είχα πρόβλημα. Έκανα και κάνω φέτος μία γεμάτη κανονική προετοιμασία μετά από σχεδόν δύο χρόνια, κάτι που αποτελεί το πιο βασικό κομμάτι για έναν επαγγελματία αθλητή. Προσωπικά νιώθω σε καταπληκτική κατάσταση και μένει να δούμε πως θα βγει στο γήπεδο όλο αυτό. Νιώθω καλά αλλά πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να ανταπεξέλθω».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό Superfoods, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και έχει δυναμώσει σαν ομάδα. Έχει κάνει δυνατές κινήσεις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει για όπλο του πως έχει κρατήσει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι. Έχουμε ένα βασικό κορμό παικτών, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Εμείς έχουμε στην πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την Ρεάλ και ακολούθως παίζουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Δεν χωράνε δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα».

Ακόμη, ο Ντάνιελ Χάκετ απάντησε στην ερώτηση για το αν η παρουσία του Έρικ Γκριν θα του κόψει χρόνο συμμετοχής, λέγοντας «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί. Έχουμε παίξει μαζί και στη Σιένα οπότε τον ξέρω καλά. Είναι ένας πάρα πολύ καλός σκόρερ και ο συνδυασμός μας στην περιφέρεια θα κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο».

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods την δεύτερη αγωνιστική: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό Superfoods κάθε χρόνο από τόσο νωρίς. Φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει πάρει και τον Γιάννη Μπουρούση που τον ξέρουμε πολύ καλά, αφού έχουμε παίξει μαζί στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Αυτά τα παιχνίδια έχουνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φυσικά δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».


Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT
Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :