Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ... ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΜΙΛΤΟΝ Ο ΡΟΣΜΠΕΡΓΚ! (PHOTOS)


Τα φέρνει... τούμπα και πάμε για θρίλερ! Ο Νίκο Ρόσμπεργκ εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εκκίνηση του Λιούις Χάμιλτον, νίκησε τον ομόσταβλό του στην Μόντσα και μείωσε τη διαφορά τους στους 2 βαθμούς!

Και τώρα έχουμε πρωτάθλημα, από την αρχή! Ο Νίκο Ρόσμπεργκ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την τραγική εκκίνηση του Λιούις Χάμιλτον που από πρώτος βρέθηκε έκτος, πήρε εξ αρχής την πρωτιά και δεν την άφησε ποτέ, κερδίζοντας για δεύτερο σερί Γκραν Πρι.

Κάπως έτσι ο Γερμανός πιλότος της Mercedes μείωσε στους δύο βαθμούς στην κατάταξη των οδηγών τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον και δίνει νέα τροπή στη μάχη του τίτλου. Από τις θέσεις που ξεκίνησαν τερμάτισαν οι δύο Ferrari (3-4), με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να ανεβαίνει στο βάθρο και τον Κίμι Ραϊκόνεν να συμβιβάζεται με την τέταρτη θέση.

Τα κόκκινα φώτα έσβησαν και είχαμε έναρξη του Γκραν Πρι. Ο Χάμιλτον έκανε μία από τις χειρότερες εκκινήσεις της καριέρας του και έδωσε το δικαίωμα τόσο στον ομόστοβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ, να τον προσπεράσει, όπως και τις δύο Ferrari. Αποτέλεσμα της τραγικής εκκίνησης του Βρετανού, ήταν να πέσει από την pole position στην έκτη θέση, ενώ πολλές θέσεις έχασε και ο Βερστάπεν που βρέθηκε εκτός δεκάδας, έχοντας ξεκινήσει έβδομος.

Ο Χάμιλτον μετά την τραγική εκκίνηση δεν θα μπορούσε να μην αντεπιτεθεί. Πέρασε με σχετική ευκολία τον Ρικιάρντο, ενώ για να ανέβει στην τέταρτη θέση έπρεπε να… ιδρώσει για να προσπεράσει τον Μπότας. Κάπου εκεί, οι άνθρωποι της Mercedes έβγαλαν… χαρτί και μολύβι και έδωσαν την ευκαιρία στον Βρετανό πιλότο και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, να προσπεράσει τις δύο Ferrari μέσω των pit stop, να βρεθεί στη δεύτερη θέση και να διατηρήσει την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκο Ρόσμπεργκ πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του, έκανε μια χαλαρή… βόλτα στην πίστα της Μόντσα και πλέον, μετά τη δεύτερη σερί νίκη του, βλέπει με άλλη οπτική τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο θέλει να αρπάξει μέσα από τα χέρια του team mate του.




ΠΗΓΗ : sport-fm.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :