Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ (PHOTOS)


Ο 18χρόνος ποδοσφαιριστής της Κ-20 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Βρουσάι υπέγραψε σήμερα 30.9.2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2.7.1998, είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K20. Αγωνίζεται ως "δεκάρι" και ως αριστερό χαφ.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που μου έκανε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πολύ σπουδαίο αλλά και δύσκολο να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ' έφεραν στον Ολυμπιακό, με πιστεύουν και με στηρίζουν και πρώτον απ' όλους τον κ. Παύλου".



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :