Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ! (PHOTOS)


Διαβάστε όσα θα θέλατε να ξέρετε για το Stade de Suisse καθώς και με ποιους τρόπους θα
φτάσετε εκεί, από το olympiacos.org.

ANAΛΥΤΙΚΑ : 

Ο Ολυμπιακός μας για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League θα αντιμετωπίσει την Γιανγκ Μπόις, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00.


Ο Ολυμπιακός μας για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League θα αντιμετωπίσει την Γιανγκ Μπόις, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για το γήπεδο των Ελβετών...

Το Stade de Suisse είναι η ποδοσφαιρική έδρα της ελβετικής ομάδας Γιανγκ Μπόις. Αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, καθώς έχει 32.000 θέσεις. Το Stade de Suisse χτίστηκε στην περιοχή όπου βρισκόταν το Wankdorf Stadium, το οποίο κατεδαφίστηκε το 2001.

Το γήπεδο έχει χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του EURO 2008.



.............................

Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνει ιδιαίτερο είναι πως έχουν ενσωματωθεί ηλιακοί συλλέκτες στην οροφή του, όπου παράγουν ανά έτος περίπου 1.200.000 kWh.

Το Stade de Suisse εκτός από αγώνες ποδοσφαίρου, μπορεί να φιλοξενεί και άλλα events όπως μεγάλες συναυλίες από τραγουδιστές παγκόσμιου βεληνεκούς.

Πρόσβαση στο γήπεδο

Το Stade de Suisse βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Βέρνης, περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε στο γήπεδο με τη δημόσια συγκοινωνία. Από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό μπορείτε να πάρετε το τραμ 9, με κατεύθυνση προς το Guisanplatz, στάση στην οποία μπορείτε να κατεβείτε.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα από γραμμές του S-Bahn (μετρό) προς στο σταθμό του Wankdorf. Γραμμή S1, S2, S3, S4, S31 και S44 συνδέονται με το σταθμό.

Τέλος, μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο 20 για το Wankdorf Bahnhof.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :