Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ! (PHOTOS)

Ένα διαφορετικό μεσημεριανό γεύτηκαν οι προπονητές και οι παράγοντες των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Crete 1st International Basketball Tournament,όπως αναφέρει το olympiacosbc.gr.

Οι κύριοι Κώστας Βαρδαβάς (Αντιδήμαρχος Ηρακλείου), Μανώλης Ρουσάκης (Ιδιοκτήτης Alfa Plus) και Μπάμπης Μαρκάκης (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ) θέλησαν να δείξουν σ’ όλους τι σημαίνει κρητική φιλοξενία και δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους τους σε ένα καταπληκτικό παραδοσιακό μετόχι λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Χρήστος Σταυρόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία αλλά και τους προπονητές και τους παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα, της Αναντολού Εφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό το ξεχωριστό τουρνούα.

Ο κ. Σταυρόπουλος μοίρασε σ’ όλους τους παρευρισκόμενους ένα μικρό δώρο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν γευτούν τις παραδοσιακές κρητικές γεύσεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :