Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ! (PHOTOS)


Μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους ήταν το Σάββατο (24/9) για τα παιδιά από την Σχολή μας στην Καρδίτσα. Τα αγόρια και τα κορίτσια της Σχολής συνοδευόμενα από τον επικεφαλής της κ. Παρθένη και τον κ. Σχορετσανίτη επισκέφτηκαν το Σάββατο το ξενοδοχείο όπου διέμεινε η ομάδα του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Τα παιδιά έδωσαν ανθοδέσμες τους κ.κ Μπέντο, Μοντεστό, Ιμπαγάσα και στη συνέχεια είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας που ήταν στην αποστολή αλλά και τον Σύμβουλο Στρατηγικής της ΠΑΕ κ. Καρεμπέ.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υπέγραψαν αυτόγραφα, απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών της Σχολής και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους. "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας να βρεθούν δίπλα στα είδωλα τους. Μας υποδέχτηκαν όλοι πολλοί ζεστά και τα παιδιά δυο ημέρες μετά μιλούν ακόμη γι' αυτό και φυσικά το έχει μάθει όλη η Καρδίτσα", σημείωσε ο κ. Παρθένης.

Η Σχολή Καρδίτσας συνεχίζει για 2η χρονιά δυνατά στο Δίκτυο του Ολυμπιακού υλοποιώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα της εντός και εκτός γηπέδων.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :