Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ! (PHOTOS)


Οι αθλητές και οι προπονητές των ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους την περσινή σεζόν!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων των πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, που πραγματοποιήθηκαν πριν τη διαδικασία των κληρώσεων των πρωταθλημάτων. Οι αθλητές και οι προπονητές του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ως πολυτιμότεροι στην συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών.

Συγκεκριμένα για την Α1 Ανδρών:

*Βραβεύτηκε ο 1ος Σκόρερ του πρωταθλήματος (στο σύνολο των αγώνων), Γιάννης Φουντούλη με 100 γκολ.

*Καλύτερος Τερματοφύλακας: Γιόσιπ Πάβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 19 ψήφοι

*Πολυτιμότερος (MVP) παίκτης: Άγγελος Βλαχόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 10 Ψήφοι

Ψηφίστηκαν ακόμη: Αλέξανδρος Γούνας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 8, Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 6, Χριστόδουλος Κολόμβος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2.

*Καλύτερος Προπονητής: Θόδωρος Βλάχος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 20 ψήφοι.

Για την Α1 Γυναικών:

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

*Πολυτιμότερη ( MVP) παίκτρια: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 15 ψήφοι.

Ψηφίστηκαν ακόμη: Άλκηστη Αβραμίδου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2. Από μία (1) ψήφο έλαβαν οι: Λάουρα Μπιανκόνι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ελευθερία Πλευρίτου(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χρυσή Διαμαντοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

*Καλύτερος Προπονητής: Χάρης Παυλίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 18 ψήφοι.

* Βραβεύτηκε επίσης η 1η Σκόρερ του πρωταθλήματος (στο σύνολο των αγώνων), Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 97 γκολ.

Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» στο osfp.gr

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Την περσινή χρονιά δεν πετύχαμε τους στόχους μας 100%. Είχαμε σίγουρα στόχο και διεκδικήσαμε το ευρωπαϊκό για δεύτερη φορά αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολος στόχος η διαδοχική κατάκτησή του. Αν είχαμε παρουσιαστεί όπως θα έπρεπε μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, αφού θυμόμαστε πως χάθηκε ο ημιτελικός. Στο πρωτάθλημα είχαμε μια υπεροχή αλλά αυτό που μας λείπει φέτος από την περσινή σεζόν, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο συγκεντρωμένες τη φετινή σεζόν. Από κει και πέρα χαίρομαι πολύ που αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, συνοδεύονται και από ατομικές διακρίσεις. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ατομικές διακρίσεις σε ομαδικό άθλημα».

Γιάννης Φουντούλης: «Ήταν μια γεμάτη χρονιά η περσινή και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Με την ομάδα μου είχαμε πολύ υψηλούς στόχους και καταφέραμε να φτάσουμε στα τελικά μια διοργάνωσης μετά από χρόνια. Αγωνιστήκαμε στον τελικό χωρίς να καταφέρουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο παρότι βρεθήκαμε κοντά, αλλά δείξαμε τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να ελπίζουμε ότι θα ξαναβρεθούμε εκεί για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ότι δεν μπορέσαμε την περσινή χρονιά. Όσον αφορά τους εγχώριους στόχους, η κυριαρχία μας ήταν καθολική αφού κατακτήσαμε και τους δυο τίτλους και αυτό έχουμε σκοπό να πράξουμε και φέτος».

Γιόζιπ Πάβιτς: «Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για μένα, τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική Κροατίας. Στο Ρίο κέρδισα το αργυρό μετάλλιο και με τον Ολυμπιακό έπαιξα στον τελικό του Champions League. Μπορεί να μην κερδίσαμε πέρσι το ευρωπαϊκό, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει σίγουρα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αγωνίζομαι σε μια κορυφαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες».










Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :