Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Pre Game Show ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ


Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πλησιάζει με τη Nova να ανακοινώνει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάδοση του αγώνα, αλλά και τις εκπομπές πριν και μετά από αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο πλαίσιο της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα" στο Novasports1HD, το Pre Game Show του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Καλεσμένοι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι οι παλαίμαχοι άσοι, Γιώργος Βαϊτσης και Σταύρος Σταματής οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον μεγάλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ, στην εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, θα αναλύσει όσα συνέβησαν στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στη Super League.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :