Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΕΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (ΡΗΟΤΟS)


Αγγλική ιστοσελίδα δημοσιοποίησε έγγραφο της Γουεστ Χαμ με το οποίο... εξουσιοδοτεί ατζέντη προκειμένου να διερευνήσει στην Ελλάδα που κατέληξε το ποσό των 2.1 εκατ. ευρώ που δεν δικαιολογούνται από την μεταγραφή του Μασουακού!

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε αναζήτηση του ποσού του 1,8 εκατ. λιρών που αφορούν στη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τα «σφυριά» στις 8 Αυγούστου έναντι 6.8 εκατ. λιρών (8 εκατ. ευρώ), αλλά σύμφωνα με το insideworldfootball που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει τους ρεπόρτερ του συλλόγου, πως έβαλε στα στα ταμεία του περίπου 5 εκατ. λίρες (5.8 εκατ ευρώ).

Οι «χωριάτες» με επιστολή που υπογράφει ο γραμματέας του συλλόγου Άντριου Πίντσερ ισχυρίζονται ότι... «ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε μη αναγνωρισμένους μεσάζοντες στη μεταγραφή. Ωστόσο, αυτό που είχε καταστήσει σαφές ο Ολυμπιακός τόσο στη FIFA όσο και στην αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ήταν ότι δεν είχαν εμπλακεί τρίτοι στην υπόθεση».

Η αγγλική ιστοσελίδα, αναφέρει πως η Γουέστ Χαμ έστειλε τον ατζέντη, Κένεθ Άσκεθ, με έδρα το Γιβραλτάρ στην Αθήνα προκειμένου να διερευνήσει σε ποιες... τσέπες κατέληξε το ποσό του 1.8 εκατ. λιρών (2.1 εκατ. ευρώ) που κατέβαλε ο βρετανικός σύλλογος.

Τόσο ο Άσκεθ, όσο και η Γουέστ Χαμ πάντως, αρνήθηκαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα, ωστόσο όπως επισημαίνεται ο ατζέντης επέστρεψε... δυσαρεστημένος μετά από τριήμερη παραμονή στην Αθήνα, καθώς ο σύλλογος δεν συνεργάστηκε μαζί του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Δείτε το επίμαχο έγγραφο.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :