Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ


Την Τετάρτη (7/9) στις 14.30 θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με τα μέλη του να κάθονται στο τραπέζι για να συζητήσουν θέματα διαιτησίας και τηλεοπτικών.

Το «παρών» θα δώσει και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ο οποίος και θα ενημερώσει για τα πεπραγμένα από την ημέρα της επιλογής του.

Επίσης θα συζητηθεί και η στάση που θα κρατήσει η Σούπερ Λίγκα στο θέμα του τηλεοπτικών μετά τη... διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη Nova.

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας τη Δευτέρα (5/9) ανέφερε:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 07/09/2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ α) Παρουσίαση στο Δ.Σ. του κ. Δημητρίου Σαραϊδάρη, εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Αξιωματούχων Διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
β) Ενημέρωση του Δ.Σ. από τον εκπρόσωπό μας κ. Δ. Σαραϊδάρη για τα πεπραγμένα του από την ημέρα της επιλογής του από το Δ.Σ. (1-8-2016) μέχρι και την ημέρα του Δ.Σ. (7-9-2016),
γ) Καθορισμός επικοινωνίας του εκπροσώπου μας κ. Δ. Σαραϊδάρη με τον Συνεταιρισμό μας.
2/ Καθορισμός περαιτέρω στάσεως του Συνεταιρισμού μας προς τη FORTHNET (NOVA) εις συνέχεια εξωδίκων και επιστολών που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ μας – Θέματα Αγωνιστικού προγράμματος.
3/ Διάφορα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :