Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ UEFA


Ο Αλεξαντέρ Τσέφεριν είναι ο 7ος πρόεδρος της UEFA με 42 ψήφους από τις συνολικά 55 και είναι το νέο αφεντικό του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr"...

Νέα σελίδα για την UEFA. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι ο 7ος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όπως εκλέχτηκε στην Αθήνα στο 12ο κογκρέσο της UEFA.

Ο Σλοβένος έκανε... παρέλαση μαζεύοντας 42 ψήφους από τις συνολικά 55 αφήνοντας δεύτερον τον Ολλανδό με μόλις 13 (δεν υπήρχε αποχή ή άκυρο ψηφοδέλτιο) και είναι ο νέος Βασιλιάς του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου με την θητεία του να έχει διάρκεια για 2,5 χρόνια.

Πριν την ψηφοφορία ο πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και στο Grand Resort στο Λαγονήσι αποχαιρέτησε τις ομοσπονδίες έδωσε το χρίσμα στον επόμενο πρόεδρο με τον Γάλλο να λέει λίγα λόγια αλλά αρκετά συγκινητικά.

Φυσικά είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κι αυτό γιατί έδωσε κανονικά το παρών ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος έχει παραιτηθεί εδώ και μερικές μέρες. Εν τέλει την ομιλία εκ μέρους της ΕΠΟ την έκανε ο Παυσανίας Παπανικολάου ενώ ήταν ο ίδιος ο οποίος ψήφισε για την Ελλάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :