Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ UEFA (ΡΗΟΤΟ)


Δείτε την βαθμολογία των ελληνικών ομάδων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, όπως την παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Αναλυτικά:

Η νίκη του Ολυμπιακού (55.940) τον διατήρησε στην 26η θέση της βαθμολογίας της UEFA, ενώ παράλληλα η ελληνική ομάδα πλησίασε την 25η Φιορεντίνα (57.433) που έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα.

Στα ίδια παρέμεινε και ο ΠΑΟΚ (28.440) και συγκεκριμένα στην 61η θέση χάρη στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στους "βιόλα", την ώρα που ο Παναθηναϊκός (14.320) υποχώρησε μία θέση και βρίσκεται πλέον στην 121η.

Αντίθετα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη ανέβηκαν μετά τα χθεσινά παιχνίδια καθώς πήραν μέρος της βαθμολογίας της Ελλάδας που αυξήθηκε χάρη στη νίκη των ερυθρολεύκων και την ισοπαλία του δικεφάλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017 **



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :