Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! (VIDEO & PHOTOSTORY)


Η αποστολή του Θρύλου υποδέχθηκε το πρωί της Κυριακής, στο ξενοδοχείο τα παιδιά από την Σχολή Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Άρρηκτα συνδεδεμένος είναι ο Θρύλος με κάθε κομμάτι της Ακαδημίας του. Με κάθε Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα. Με κάθε παιδάκι που ζει και αναπνέει για να φορά την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Το ίδιο συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη, με την τοπική Σχολή Ποδοσφαίρου, η οποία το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η αποστολή. Ο προπονητής κ. Μπέντο, οι ποδοσφαιριστές, ο Φρανσουά Μοδέστο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποδέχθηκαν τα παιδιά από την Σχολή, με ιδιαίτερη αγάπη.

Για περίπου μία ώρα οι «ερυθρόλευκοι» άσοι, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Μπέντο, ο κ. Μοδέστο και ο κ. Ιμπαγάσα έβγαλαν πάρα πολλές φωτογραφίες με τα παιδάκια της Σχολής, τα οποία κοιτούσαν γεμάτα δέος, τα ινδάλματά τους. Τα παιδικά χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα. Τα μικρά παιδιά κρατούσαν στα χέρια τους την φετινή ομαδική φωτογραφία και κατάφεραν να εισπράξουν αμέτρητα αυτόγραφα, μαζί με πάρα πολλές φωτογραφίες!

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Γούναρης, ο οποίος τόνισε τη στήριξη που παρέχει ο Ολυμπιακός στη Σχολή. Μαζί του, ο αρχηγός της ομάδας και άριστος μαθητής, Δημήτρης Τσιπούρας, μίλησε για τη χαρά του να βλέπεις τους αγαπημένους σου ποδοσφαιριστές από κοντά, αλλά και τη σημασία ενός υγιούς μυαλού, σε ένα υγιές σώμα.

Για να δείτε το σχετικό photostory πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη της Σχολής Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και την υποδοχή από τα μέλη της αποστολής του Θρύλου:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :