Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ... ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1! *ΒΙΝΤΕΟ*


Από νίκη σε νίκη συνεχίζει ο Ολυμπιακός, που πέρασε και από το Περιστέρι, χωρίς πάντως να... αρέσει, αφού έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα από τον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις έξι σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς πέρασαν και από το Περιστέρι επικρατώντας 0-1 κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μπέντο δεν... ήταν στο Περιστέρι, ενώ στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των γηπεδούχων άνοιξαν το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Ιντέγε στο 54ο λεπτό.

Η ομάδα του Κορακάκη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία του Στόιτσεφ στο 80΄ δεν... άγχωσε ιδιαίτερα τον Καπίνο.


Στα καθαρά αγωνιστικά...

Πολύ όμορφο παιχνίδι στο Περιστέρι από τα πρώτα λεπτά. Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα, είχε την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Αφού βεβαιώθηκαν πως δεν... απειλούνται αμυντικά, οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στην επίθεση και το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ο γρήγορος ρυθμός έδειχνε να βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους, που άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Στόιτσεφ, ενώ τους ακυρώθηκε τέρμα του Λε Ταλέκ (27’) για οφσάιντ.

Σταδιακά οι παίκτες του Μπέντο κατάφεραν να περιορίσουν την ομάδα του Κορακάκη. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, έφεραν πιο ψηλά τις γραμμές τους, όμως αδυνατούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Γκορμπούνοφ. Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε ξανά τους γηπεδούχους σε θέση επίθεσης, όμως ούτε ο Βασιλείου κατάφερε να στείλει την μπάλα με κοντινή κεφαλιά στην εστία του Καπίνο.

Πιο επιθετικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο 45λεπτο. Οι πρωταθλητές ήταν πιο πιεστικοί στις πρώτες πάσες των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να τους κρατήσουν εγκλωβισμένους στο μισό γήπεδο. Η επιμονή του Θρύλου έφερε και το γκολ στο 54ο λεπτό, μετά από άψογη ασίστ του Φορτούνη και άπιαστη κεφαλιά του Ιντέγε. Ο Ατρόμητος έχοντας και το γκολ… στην πλάτη έδειχνε ανήμπορος να βγάλει αντίδραση και να μεταφέρει το παιχνίδι κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Έχοντας δοκιμάσει αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα την τύχη του μέσω των αντεπιθέσεων, ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στους Περιστεριώτες στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με γεμίσματα στην περιοχή να δημιουργήσουν προβλήματα όμως με εξαίρεση τη νέα χαμένη ευκαιρία του Στόιτσεφ στο 80’ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Καπίνο.


Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85’ Δ.Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72’ Λημνιός), Κεϊτά , Μπάγκα (64΄Μπρίτο), Λε Ταλέκ

Στον πάγκο: Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Τόνσο, Μπίτολο

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Σεμπά, Φορτούνης (89’ Ρομάο), Ελιουνούσι (85’ Πάρντο), Ιντέγε

Στον πάγκο: Λεάλι, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Ομάρ


Δείτε το 0-1 του Ιντέγε ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :