Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ... ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ! ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ 1-2! *VIDEOS*

To γεγονός ότι σε σχεδόν κάθε αγώνα ο αντίπαλος ΔΕΝ τελείωνε με 11 παίκτες, ενώ  τα πέναλτι ερχόταν... εύκολα, έκαναν κάποιους να νομίζουν ότι έφτιαξαν ομάδα και πάνε για... πρωτάθλημα.

Να όμως που ο χρόνος δεν μπορεί να κρύψει τις αδυναμίες και κανένας δεν παίρνει το πρωτάθλημα τον... Αύγουστο!

Σε αγώνα που μόλις ολοκληρώθηκε λοιπόν, ο Παναθηναϊκός γνώρισε μέσα στη Λεωφόρο την ήττα από την Ξάνθη με 1-2 γ8ια την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Ντε Λούκας στο 35' έκανε το 0-1, ο Λέτο ισοφάρισε σε 1-1 στο 62', και ο Βασιλακάκης στο 66' έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στην ακριτική ομάδα.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος... φταίει, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έφταιξε η απόσταση του... τείχους στον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός χθες στη Νέα Σμύρνη!

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάμπα, Μολέδο, Μέστο, Χουλτ, Λεντέσμα (90’ Ρινάλντι), Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λουντ (69’ Εμποκού), Γουακάσο (46’ Λέτο), Μπεργκ

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές, Σολτάνι (67’ Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (55’ Νιέτο), Βασιλακάκης (75’ Καρασαλίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Καμαρά

Δείτε το 0-1 :


0-1 Το γκολ του Πάμπλο Ντε Λούκας... από gs-bn

Δείτε το 1-1 ΕΔΩ

Δείτε το 1-2 ΕΔΩ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :