Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ


Ο Πάουλο Μπέντο προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Αστάνα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα το βράδυ της Πέμπτης (20/10, 22.05) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΑΠΟΕΛ, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να υποστούν δεύτερη απώλεια στην έδρα τους και η επικράτηση κόντρα στους Καζάκους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Europa League, είναι... απαραίτητη.

Ο Πάουλο Μπέντο, όπως ακριβώς έπραξε στο νικηφόρο (0-2) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σκέφτεται να διατηρήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Παρόλο που ο πιτσιρικάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Ρέτσο, ειδικά από την στιγμή που ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν βρίσκεται καν στην αποστολή, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων συγκριτικά με την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενδέχεται να έχει δύο αλλαγές, δίχως να αποκλείονται άλλες... εκπλήξεις.

Τη θέση του Μάριν θα πάρει ο Φορτούνης, που δεν είχε παίξει στη Νέα Σμύρνη, ενώ αυτή του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Λεάλι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :