Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30, Novasports1HD), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ, με τον Μπέντο να προκαλεί... εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή για την αναμέτρηση, ενώ για στην 11άδα αναμένονται τρεις αλλαγές σε σύγκριση με την Αστάνα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέφει ο Στέφανος Καπίνο, ενώ την αμυντική τετράδα θα την αποτελούν οι Ντιόγκο Φιγκέιρας στα δεξιά, στόπερ οι Αλμπέρτο Μποτία, Μανουέλ Ντα Κόστα και στο αριστερό άκρο ο Μπρούνο Βιάνα (λόγω της απουσίας του Ντε Λα Μπέγια που είναι τραυματίας, αλλά και του Ρέτσου που είναι τιμωρημένος).

Στό κέντρο θα αγωνιστούν οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μάρτινς, έχοντας μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού χαφ τον Κώστα Φορτούνη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπράουν Ιντέγε, ενώ τα άκρα θα καλύψουν οι Ταρίκ Ελγιουνούσι από δεξιά και Σεμπά από αριστερά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :