Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ


Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε τις απαραίτητες... ανάσες στους παίκτες που ήθελε στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και αναμένεται κόντρα στον Ατρόμητο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ερυθρόλευκοι, χωρίς να προκύπτει κάτι το σημαντικό, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μπρούνο Βιάνα δεν έχει κάτι σημαντικό και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο.

Σε ό,τι αφορά τα.... σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, το rotation ξεχνιέται, αφού αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα σε έναν αντίπαλο, που ειδικά μέσα στο Περιστέρι προκαλεί... διαχρονικά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μποτία και Ντα Κόστα και στα δύο άκρα σίγουρος είναι ο Φιγκέιρας, αλλά όχι σε ποιο άκρο. Αν χρησιμοποιηθεί αριστερά, τότε βασικός δεξιά θα είναι ο Ομάρ, διαφοετικά θα παίξει δεξιά και αριστερά θα είναι ο Ρέτσος.

Στον άξονα η τριπλέτα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς και Φορτούνης δεν δείχνει να... «σπάει», ενώ τον Ιντέγε στην κορυφή θα πλαισιώνουν οι Σεμπά και Ελιουνούσι, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :