Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ


Ο Πάουλο Μπέντο έχει καταλήξει στους... εκλεκτούς του για την 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Καπίνο θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια των ερυθρόλευκων, ο Φιγκέιρας το δεξί μπακ και ο Ρέτσος αριστερά.

Οι Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα και πάλι η τριάδα των Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνη. Οι Σεμπά και Ελιουνούσι οι δύο πλάγιοι επιθετικοί και Ιντέγε ο επιθετικός.

Από τους υπόλοιπους της αποστολής υποψηφιότητα για 11άδα έχει θέσει ο Ρομαό ή ακόμα και ο Πάρντο και ίσως ο Ομάρ. Όσον αφορά στον Ντε Λα Μπέγια όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει είναι αβέβαιο το εάν θα προλάβει την Αστανά.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως την γνωστοποίησε ο Πάουλο Μπέντο, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :