Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ Η Κ14 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Η ομάδα μας θα συμμετάσχει από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου στο "Platamon Cup".

Στο τουρνουά "Platamon Cup" θα συμμετάσχει και φέτος η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Το διεθνές τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου στον Πλαταμώνα και ο Ολυμπιακός συμμετάσχει με την Κ-14 του Τάσου Πάντου.

Η ομάδα μας είναι στον Β' όμιλο μαζί με τον ΠΑΟΚ, τον Άγιαξ Θεσσαλονίκης και τον Χριστό Σερρών ενώ στον Α' όμιλο στο Παιδικό είναι ο Άρης, η Κομοτηνή, η Μικτή Βοσνίας και η Brommapojkarna.

Οι αγώνες του Β' ομίλου θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Λεπτοκαρυάς. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού: Πέμπτη (27/10): 17:00 Ολυμπιακός-Άγιαξ Θεσσαλονίκης, Παρασκευή (28/10): 11:00 Χριστό-Ολυμπιακός, 16:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αμανατίδης, Γαρμπής, Γιανναράκος, Γιγίνης, Γραμματικάκης, Δούμας Α, Ζέζας, Καραπαναγιωτίδης, Κουιμέλης, Λάγγας, Λιάτσος, Μπονέλης, Ντόη, Σπυριδάκης, Σταμέλος, Σταμούλης, Τάμπος, Τσιουρής, Φεϊζούλα, Ακούλλι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :