Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-17... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ17 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 3-2


Σ’ αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το «olympiacos.org», η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη στο Πρωτάθλημα και μετά από 4 αγώνες έχει 9 βαθμούς και είναι στη 2η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έλεγχε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε πρώτος στο 53’ με τον Εμμαννουηλίδη και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 60’ με σουτ του Βοϊλη. Ο Καλομοίρης στο 68’ κάνει το 2-1 και ο Εμμανουηλίδης σκοράρει ξανά στο 76’ για το 3-1. Ο Ολυμπιακός μειώνει σε 3-2 στο 83’ με τον Βοϊλη και εν συνεχεία είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη για να ισοφαρίσει.



Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης (82’ Κακάμης) , Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης (58’ Φιτόπουλος), Κατσούκης, Τσερκώνης (72’ Τσιριγώτης), Μπέκος (53’ Οικονομίκος), Ντουμάνης (66’ Σταυρόπουλος), Βοϊλης. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :