Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ, 2-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Μετά τη νίκη που πέτυχε στον Πειραιά ο ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η ομάδα της Λευκωσίας επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το Κυπριακό πρωτάθλημα... παίρνοντας μια αγχωτική νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είχε την υπεροχή και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να αποκρούσει τα σουτ εντός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, χρειάστηκε όμως να έρθει το 84' για να ανοίξει το σκορ με τον Εφραίμ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής. Το 2-0 ήρθε λίγο πριν το 90' μετά από κόρνερ του Αλωνεύτη και απευθείας σουτ του Γιαννιώτα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους (46' Αρτυματάς), Μπερτόλιο (46' Μπρεσάν), Εφραίμ, Βάντερ (75' Αλωνεύτης), Γιαννιώτας

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Εντμάρ, Λεονάρντο, Ενινφούλ, Πουτζιουρής (83' Παουλίνιο), Γκόμες, Μπεμπέτο (63' Φοφανά), Ρούντι (67' Γουίλσον), Περάλτα

Δείτε τα Highlights της αναμέτρησης:


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :