Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ : ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 2012... ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


Ο Τζόρντι Μπερτομέου άφησε... ανοιχτό το ενδεχόμενο το Final Four της Euroleague να επιστρέψει στην Ελλάδα σε μία από τις επόμενες σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Τελ Αβίβ για το φιλικό της Μακάμπι με την Νταρουσάφακα για τον Αντονι Πάρκερ παραχώρησε συνέντευξη στη ιστοσελίδα «Τeamscout» και αναφέρθηκε στα Final Four του 2018 και του 2019.

«Εχουμε πολύ καλές συζητήσεις για το Βελιγράδι, τη Μόσχα την Αθήνα και άλλες πόλεις. Το θέμα είναι δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που θα είναι βολικό για τις πόλεις και για εμάς. Το Final Four είναι ένα τουρνουά που πολλές πόλεις θέλουν να το φιλοξενήσουν. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την οικοδέσποινα πόλη του Final Four του 2018, αλλά ακόμα χρειάζεται να ολοκληρώσουμε κάποιες συζητήσεις. Μετά θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για εκείνο του 2019», δήλωσε αναφερόμενος στο πού θα διεξαχθούν τα Final Four του 2018 και του 2019.

Οσον αφορά ποιο Final Four ξεχωρίζει, τόνισε πως «ως φίλαθλος του μπάσκετ αυτό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη το 2012 ήταν πραγματικά μοναδικό. Εχω επίσης τρομερές αναμνήσεις από τη διοργάνωση της Πράγας επειδή αλλάξαμε επίπεδο ενώ και το Παρίσι του 2010 ήταν μία παρόμοια κατάσταση. Το ίδιο συνέβη πέρσι στο Βερολίνο. Στο Μιλάνο ήταν υπέροχα για εμάς, γιατί δουλέψαμε σε ένα δύσκολο περιβάλλον και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Απο αθλητικής άποψης πιστεύω πως το 2008 στην Αθήνα ήταν υπέροχα, ενώ καλά ήταν και στην Πράγα. Ευτυχώς έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στα Final Four».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :