Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΡΙΣΚΑΡΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ... +25, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ Ρ. (75-67)


Ο Ολυμπιακός δεν... έμαθε από το παραλίγο κάζο στη Λευκάδα, και παρόλο που όλοι αναγνωρίζουμε την κούραση και την ανάγκη χαλάρωσης σε κάποια θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να κινδυνεύει με ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου μέσα στο ΣΕΦ! Ακόμα και αν μένουν εκτός προληπτικά και για λόγους ξεκούρασης Μιλουτίνοφ και Σπανούλης...

Μετά από κόπους και... βάσανα, τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κολοσσού με 75-67 και έμεινε αήττητος στη φετινή Basket League.

Μία ήττα εκτός προγράμματος θα είναι σα να πετάει η ομάδα στα σκουπίδια την... 25άρα στον παο και θα ισοδυναμεί με αυτοκτονία στο κυνήγι της πρωτιάς στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ας το βάλουν καλά στο κεφάλι τους όλοι στην ομάδα αυτό και να κοιτάξουν να βρουν τι φταίει... Δεν είναι δυνατόν να θαμπώνεις την Ευρώπη λίγα 24άωρα πριν και να μην μπορείς να καθαρίσεις εύκολα τον Κολοσσό ή την Λευκάδα...

Η αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της τελευταίας περίοδου, όταν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παίξει ΚΑΙ άμυνα. Σ'αυτή την περίοδο δέχτηκε μόλις 10 πόντους κα ιγι'αυτό... νίκησε! 

Πρώτος σκόρερ ο Έρικ Γκριν με 18 πόντους, που έφυγε με τραυματισμό στο γοφό τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και κορυφαίος ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 15, πολύ καλός ξανά ο Μάντζαρης (2/3 τρ.) με τους Παπανικολάου (10π) και Πρίντεζη (9π) στο τέλος να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 40-46, 57-57, 75-67

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 2, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10 (1), Μάντζαρης 6 (2), Αθηναίου 5 (1), Γκριν 18 (3/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές σε 26 λεπτά), Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 15 (3), Αγραβάνης, Χάκετ 3, Λοτζέσκι 5 (1).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Ρέντικ 11 (13ριμπ.), Τσούκου 5 (1), Ρέλεφορντ 17 (3), Βασιλόπουλος 2, Χολ 4, Γεωργαλής 10 (2), Αγγελάκος 3(1), Άχονεν 9 (1), Παπαδάκης, Γουάτσον 6.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :