Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ +25 Η... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!


Τον τρόπο που αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στη Μαδρίτη και την καλή εμφάνιση χαρακτήρισε μεγαλύτερα... κέρδη της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη δεύτερη μεγαλύτερη σε εύρος σκορ νίκη του Ολυμπιακού σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, τα αποδυτήρια του ΣΕΦ έχουν σχεδόν αδειάσει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχωρεί χαμογελαστός. Η ομάδα του έχει πραγματοποιήσει μία πειστική εμφάνιση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο ίδιος έχει βάλει το… λιθαράκι του και με εμφανή τα… σημάδια της προσμονής για τη δύσκολη συνέχεια, μιλά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί και όχι μόνο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Ιωάννη Παπαπέτρου :

-Εκτός από το +25 απέναντι στον Παναθηναϊκό, πιστεύεις πως μετράει η αντίδραση και το εντελώς διαφορετικό πρόσωπο που δείξατε σε σχέση με το παιχνίδι στη Μαδρίτη;

«Σίγουρα μετράει πολύ το πώς θα αντιδράσεις. Θέλαμε πολύ να έχουμε αυτή την εικόνα στο ντέρμπι μετά τη Ρεάλ και το καταφέραμε. Η αντίδραση και η εμφάνιση είναι πιο σημαντική και από τη νίκη. Αυτό είναι που κρατάμε και πάνω σε αυτό θέλουμε να “χτίσουμε” ενόψει της συνέχειας».

-Τι αλλάξατε μέσα σε τέσσερις-πέντε ημέρες αγωνιστικά και πνευματικά;

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Πάντα η προπόνησή μας και το πλάνο μας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά εδώ μιλάμε για ένα ντέρμπι στην έδρα μας, με τον κόσμο μας που ξέρουμε πως μας στηρίζει και μας δίνει έξτρα ώθηση. Διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε τη Τετάρτη πολύ γρήγορα, το παιχνίδι μας “βγήκε” από την αρχή και όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Έτσι είχαμε μία πολύ καλή βραδιά».

-Ο Ολυμπιακός πήρε 20 έξτρα κατοχές από τα επιθετικά ριμπάουντ, έπαιξε καλή άμυνα και σκόραρε πολύ στον αιφνιδιασμό. Θεωρείς πως ήταν ένα δείγμα αυτού που θέλετε να παρουσιάσετε φέτος;

«Η άμυνά μας όταν είναι καλή μας δίνει πολλές ευκαιρίες για εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Όταν είμαστε στην επίθεση πάντα στο μυαλό μας είναι να κυνηγήσουμε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από ένα άστοχο σουτ. Είναι ξεκάθαρα θέμα θέλησης. Σε όλα τα επίπεδα απόψε (σ.σ. χθες) κάναμε ένα βήμα μπροστά και φτάσαμε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίζουμε».

-Θα παίξει ρόλο στο τέλος αυτό το +25 για τον στόχο της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο;

«Όχι δε πιστεύω πως ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος, μπορεί να χάσεις από πολλές ομάδες αν δεν είσαι προσεκτικός. Αυτή η νίκη μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα στο τέλος, αλλά σίγουρα είναι ένα προβάδισμα. Πρέπει όμως να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο διότι η συνέχεια είναι πολύ πιο απαιτητική».

-Στη Μαδρίτη δε χρησιμοποιήθηκες πολύ, στο ντέρμπι όμως πήρες περισσότερο χρόνο και έδειξες έτοιμος…

«Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να παίζω θα δίνω το… 110% για την ομάδα. Νιώθω σε καλή κατάσταση και θέλω να βοηθάω. Ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, αλλά σα παίκτης πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος».

-Στόχος σας είναι να βγει ανάλογη αντίδραση και στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Εφές;

«Στο μυαλό μας πλέον είναι η πρώτη φετινή νίκη μας στην Ευρώπη. Είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο θέλουμε, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :