Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ... ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ 3 ΠΟΝΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ;;; (PHOTOS & VIDEO)


Mε την απορία μείναμε (και ακόμη να την λύσουμε) για το σωστό αποτέλεσμα ημιχρόνου στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια!

Όπως είδαμε με τα... ματάκια μας, και ενημέρωσε με την φωτογραφία δίπλα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανάπαυλα, το σκορ ημιχρόνου ήταν 52-50 υπέρ της Μπασκόνια! Ξεκινάει λοιπόν το δεύτερο ημίχρονο και βλέπουμε έκπληκτοι τον Ολυμπιακό να έχει... 47 πόντους και να φτάνει στους 50 μετά από τρίποντο του Μάντζαρη!

Είδαμε τα βίντεο ξανά και ξανά, καρέ-καρέ φωτογραφίες με χρόνο και σκορ και... άκρη δεν βγάλαμε!

Προσέξτε λοιπόν (στα 3':52" του βίντεο), 1':41" πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Σπανούλης με τρίποντο κάνει το 47-44, για να κάνει ο Λοτζέσκι με τη σειρά του το 48-47 στα 1':07".

Μέχρι εδώ όλα καλά με τους 47 πόντους, έλα όμως που 0':34" πριν την ανάπαυλα ο Σπανούλης πετυχαίνει ακόμα ένα τρίποντο και ισοφαρίζει προσωρινά σε 50-50, για να διαμορφώσει ο Σενγκέλια στα 0':09" το 52-50 σκορ ημιχρόνου! Όλα αυτά φυσικά μπορείτε να τα δείτε αλλά και να τα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί!

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός με... 47 πόντους;;; Για του λόγου το αληθές, ο Μάντζαρης στέλνει (ξανά;;;) τον Ολυμπιακό στους 50 πόντους με τρίποντο στην ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, 9':17" πριν το τέλος της, (στα 4':38" το βίντεο που ακολουθεί)!

Όλα αυτά τ'αποτυπώσαμε και σε φωτογραφίες μπας και βρει κάποιος... άκρη! Αν συμβεί, πολύ θα θέλαμε να μας ενημερώσει!

Δείτε λοιπόν φωτογραφίες και βίντεο και περιμένουμε τα... φώτα σας :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :