Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ 3αρα ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ... Ο ΠΑΡΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Πάρντο κι ένα του Ελαμπντελαουί επικράτησε εύκολα με 3-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης»,στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου Ελλαδας.

Με τον Μπέντο να δίνει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα έως τώρα, κάποιοι έδειξαν ν'αρπάζουν την ευκαιρία, ενώ κάποιοι άλλοι όχι... 

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Πάρντο που σκόραρε δύο γκολ, ενώ σα να μην έλειψε μια μέρα ήταν ο Ομάρ, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε ότι η περιπέτειά του ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Καλά στοιχεία και γρήγορες αντιδράσεις έδειξε να έχει και ο Ρομαό, ενώ ο Σιόβας δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Από την άλλη, Καρντόσο και Τσόρι προσπάθησαν, έψαξαν το γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 5' ο Φελίπε Πάρντο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Ελαμπντελαουί του έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι και εκείνος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 66' ο Σιόβας βρήκε τον Πάρντο με εξαιρετική σέντρα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά για να γράψει το 2-0! 

Μόλις έγινε η σέντρα, στο 68', μετά από μπαλιά του Μπουχαλάκη ο Ελαμπντελαουί μπήκε σαν σίφουνας στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο δεξί σουτ τελείωσε τη φάση για να κάνει το 3-0!

Έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα με μία άνετη νίκη και στο κύπελλο και πλέον όλοι στο λιμάνι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι...


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν (65' Μανθάτης), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Πάρντο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβεσά (83' Μουνάφο), Ντίνας (72' Σκαρντιέλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στo βίντεο που ακολουθεί :


Ολυμπιακός 3-0 Πλατανιάς - Στιγμιότυπα - 26.10... από gs-bn
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :