Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ αεκ ΤΗΣ 3αρας ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ... ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ!


Μερίδα οπαδών της ΑΕΚ περίμενε την αποστολή στο ξενοδοχείο, με τον Κετσπάγια να γίνεται δέκτης... παραπόνων, ενώ ο Γεωργιανός τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», η αποστολή της Ένωσης κατέλυσε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει πριν και μετά τα ματς.

Εκεί την περίμεναν 20 οπαδοί της Ένωσης για να ζητήσουν... εξηγήσεις από τον Τιμούρ Κετσπάγια, κάνοντας παράλληλα τα παράπονά τους τόσο για την ήττα όσο και την εικόνα της ομάδας, στο πλαίσιο μιας ποδοσφαιρικής κουβέντας και αλλαγών που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει εικόνα η ΑΕΚ εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός τους είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ πονάω πιο πολύ, η ευθύνη είναι όλη πάνω μου γιατί εγώ είμαι προπονητής και φταίω πιο πολύ απ' όλους. Μην το διαλύσουμε όμως τόσο νωρίς, πρέπει να δουλέψουμε».

Μάλιστα πήρε θέση και για την ευθύνη που ανέλαβε ο Λαμπρόπουλος τονίζοντας: «Ό,τι και να συμβαίνει εγώ φταίω και κάνεις άλλος».

Με τη σειρά τους εκείνοι του απάντησαν: «Δεν θα κοιμηθούμε εμείς, δεν είδαμε ούτε ψυχή, τίποτα, αδιαφορία και καθόλου πάθος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :