Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΕΚΑΝΑ 5 ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ... ΕΝΘΥΜΙΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ...


Χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε επίσης ότι η νίκη του Θρύλου ήταν απόλυτα δίκαιη και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά... έκανε 5 ράμματα στο κεφάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνδρομητικό κανάλι:

Για το γεγονός ότι σκόραρε Οκτώβριο όπως και πέρσι: «Είναι αλήθεια, περίπου ίδια ημερομηνία με πέρσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Για τον τραυματισμό του: «Εχω χτυπήσει στο κεφάλι μου. Εκανα 5 ράμματα για… ενθύμιο»

Για το ότι τραυματίστηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι, παρότι είναι αμυντικός και συνήθως οι αμυντικοί είναι αυτοί που ρίχνουν περισσότερες… κλωτσιές: «Καμιά φορά συμβαίνει και αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Κάποιες φορές σε χτυπάνε. Θέλω να συνεχίσω με λιγότερα χτυπήματα».

Για το πώς έζησε το παιχνίδι: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε χρόνο έχουμε προβλήματα εδώ, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να είσαι δυνατός, συγκεντρωμένος και απόλυτα προσεκτικός για να κερδίσεις εδώ. Σήμερα ήμασταν καλοί και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκόραρε από δύο στημένες φάσεις: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να σκοράρεις από στημένες φάσεις. Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι στα παιχνίδια όπως το σημερινό. Είναι κάτι που δουλεύουμε συνεχώς. Πέρσι καταφέραμε να σκοράρουμε πολλές φορές από στημένες φάσεις και φέτος είναι σημαντικό να το κάνουμε ακόμα περισσότερες φορές».

Για το πώς βλέπει την ομάδα και αν είναι κοντά στο να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων της: «Πιστεύω πως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να εξελιχθούμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε στα μέτρα μας τα παιχνίδια, να κερδίζουμε και να προχωράμε».

Για το γεγονός ότι είναι ο τρίτος του χρόνος στην Ελλάδα και το πώς βλέπει πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Όταν ήρθα δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ η πόλη και γενικά το ποδόσφαιρο εδώ. Προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε στιγμή που ζω εδώ, είτε είναι προσωπική είτε ποδοσφαιρική».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :