Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

5η ΣΕΡΙ... ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Μεγάλη... «κοιλιά» κάνει στο ελβετικό πρωτάθλημα η Γιουνγκ Μπόις, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να μένει μακριά από τις νίκες για τέταρτο εγχώριο και συνολικά πέμπτο σερί ματς.

Σε ένα ακόμη... 0-0 έμεινε η Γιουνγκ Μπόις, κόντρα στη Λουγκάνο εκτός έδρας για την 11η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν μάλιστα το τέταρτο συνολικά 0-0 στο τελευταίο εικοσαήμερο για την ομάδα του Άντι Χίτερ, αντίστοιχα τέταρτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα και συνολικά πέμπτη μαζί με αυτή στην έδρα της Αστάνα για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ευρωπαϊκή αντίπαλος των ερυθρόλευκων έμεινε 15 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ πλέον κινδυνεύει να πέσει και από την τετράδα που οδηγεί στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού την ακολουθούν Γκρασχόπερς και Λουγκάνο σε απόσταση ενός βαθμούς.

Η σύνθεση της Γιουνγκ Μπόις στο 0-0 με τη Λουγκάνο: Εμβογκό, Σάτερ, Νούχου, Ροσά, Λέγιακς, Μπερτόνε, Ζακάρια (72' Σανόγκο), Ντουά (66' Φρέι), Ραβέ (84' Σικ), Οαρό, Κούμπο.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :