Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ «6ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»!


Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το το 6ο Σεμιναρίο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού... που πλέον έχει γίνει θεσμός.


Οι συνεδριάσεις και οι διάφορες συναντήσεις, στο πλαίσιο της ημερίδας, θα πραγματοποιηθούν τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι συμμετοχές είναι αρκετές καθώς περισσότεροι από 50 προπονητές και στελέχη των 44 Σχολών  του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ, θα δώσουν το παρών.

Στο Σεμινάριο που έχει χωριστεί σε δυο μέρη, το θεωρητικό που θα γίνει το Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το πρακτικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Ρέντη, θα... διδάξουν μεταξύ άλλων οι κ.κ Ελευθεριάδης, Αμανατίδης, Βούζας, Ράντος, Στρακόσια, Μαυρογενίδης, Πάντος ενώ για ιατρικά θέματα θα μιλήσει ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Θέος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :