Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ 7 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΡΥΛΙΚΑ VIDEOS ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! *VIDEOS*


Μάθετε ποια είναι τα πιο δημοφιλή videos για το μήνα Σεπτέμβρη, με βάση πάντα τα δικά σας clicks!

Μέσω του επίσημου site της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αναδεικνύουμε κάθε μήνα τα επτά πιο δημοφιλή videos του καναλιού μας στο YouΤube!

Με βάση τις δικές σας προτιμήσεις που αποτυπώνονται με τα views σε κάθε video βγάζουμε την πρώτη επτάδα με αυτά που είδατε περισσότερο.

Έτσι λοιπόν για τον μήνα Σεπτέμβρη, η πρώτη επτάδα αποτελείται από τα εξής:

7. Backstage της φωτογράφισης 2016-17! / Photoshooting 2016-17 backstage!6. Η νέα αίθουσα ψυχαγωγίας της Ακαδημίας! / Academy's new playroom!5. Η προπόνηση πριν την Γιανγκ Μπόις / Training ahead of match against Young Boys4. Σας περιμένουμε όλους! / We want a full house!3. Η πρώτη μέρα του Πασιένσια στην Ελλάδα / Paciencia's first day in Greece2. H παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων! / Τhe presentation of our new players!1. Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Βέροια / Olympiacos - Veria behind the scenesΚατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :