Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ Aspire Academy Global Summit


Για 3η χρονιά η Ακαδημία και οι Σχολές στο συνέδριο της Aspire στο Amsterdam Arena.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει στο "Aspire Academy Global Summit" που θα διεξαχθεί στο Amsterdam Arena στις 3 και 4 Οκτωβρίου.

Το σπουδαίο συνέδριο που διοργανώνει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο, η Aspire Academy, θα συγκεντρώσει φέτος εκπροσώπους από 50 ομάδες και ομοσπονδίες ποδοσφαίρου απ' όλο τον κόσμο. Μέσα σ' αυτές είναι και ο Ολυμπιακός ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την Aspire Academy και στο συνέδριο θα εκπροσωπηθεί τόσο από την Ακαδημία του όσο και από τις Σχολές.

Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο κ. Μάριος Κουδελής που εκπροσωπεί τις 5 Σχολές μας στην Κύπρο και οι κ.κ Ευάγγελος-Ιωάννης Δουρδούμας, Αναστάσιος Λαζάρου, Βασίλειος Δρούζας, Γιώργος Φελλάς από τις Σχολές Αιγάλεω και Πετρούπολης.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στην εκπαίδευση των στελεχών του και εκτός από την Ακαδημία φροντίζει και για την επιμόρφωση των στελεχών και προπονητών του Δικτύου Σχολών του. Η Ακαδημία και οι Σχολές δουλεύουν αρμονικά μαζί με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδος.

Στο φετινό συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων στους συνέδρους ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Χούλιο Βελάσκο και ο Βίλας Μπόας ενώ καλεσμένοι είναι ο Τσάβι Χερνάντεζ, ο Κάρλος Πουγιόλ, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο Ρουντ Φαν Ντιστελρόι, ο Μάρκ Όβερμαρς και ο Έντβιν Φαν ντε Σαρ.

Τα θέματα που θ' απασχολήσουν το συνέδριο είναι οι τάσεις που διαμορφώνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι τεχνικές, η στρατηγική της προπόνησης, οι μέθοδοι αποκατάστασης και πολλά άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :