Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

«ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ» ΜΕ... BEACH VOLLEY ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΑ *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Ρεπορτάζ και νέα από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού είχε στη ροή της η εκπομπή του Ερασιτέχνη, «Μεγάλη μου αγάπη» που μεταδόθηκε σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, (10.30 π.μ. – 12.00 μ.μ.) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά (Κανάλι 1).

Ειδήσεις από το μπάσκετ γυναικών, τις ομάδες βόλεϊ και πόλο, τα τμήματα Ακαδημιών βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της εκπομπής, στην οποία φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικώς ο team manager της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Νίκος Μαντούβαλος κι ο έφορος των ναυταθλητικών τμημάτων, Τάσος Βουγίδης.

Ο Νίκος Μαντούβαλος μίλησε για το νεοσύστατο τμήμα Beach Volley, το οποίο ξεκινά τις προπονήσεις σήμερα στις εγκαταστάσεις στα Βοτσαλάκια και ανέλυσε τους στόχους που έχουν τεθεί για την ανάπτυξή του στους κόλπους του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Βουγίδης προέβη σε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των τμημάτων κωπηλασίας και κανόε καγιάκ και αναφέρθηκε στην ερυθρόλευκη εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς του Ρίο με τον Διονύση Αγγελόπουλο. Υπογράμμισε, πως με τη δουλειά που γίνεται, στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής, πολύ σύντομα θα ξεπηδήσουν από τον Ολυμπιακό και άλλοι κωπηλάτες που θα διακριθούν σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Ακούστε την εκπομπή:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :